Як зробити Запечені стожки з м’ясного фаршу і картоплі в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Фарш ~400гр.
Цибулю ~1гол.
Болгарський перець ~0,5 шт.
Часник ~2зуб.
Картоплю ~4шт.
Яйце ~1шт.
Сіль/Перець/Паприка
Запечені стожки з м’ясного фаршу і картоплі в духовці покроковий рецепт
1. До фаршу додати подрібнені цибулю, часник, яйце, болгар. перець і спеції. Добре перемішати і відбити фарш сформировывая клубочок на 1 стожку/котлету.
2. Далі у формі для запікання формуємо плоску котлетку і поверх кладемо терту сиру картофель.
3. Відправляємо в духовку на ~25м. при температурі ~200С. За хвилин ~5 до готовності посипати сиром і повернути допекаться до золотавої корочки.
4. Гарнір до стожкам може бути з тушкованих овощей.
Відео рецепт 👇