Мясо свинини в кисло солодкому соусі по китайськи

Як приготувати смачне М’ясо свинини в кисло солодкому соусі по китайськи в домашніх умовах рецепт простий на сковороді. Давно хотіла вам показати цей смачний рецепт м’яса в кисло-солодкому соусі. Я обожнюю китайську кухню і в захваті, що так просто можна приготувати страву з ресторану.

Інгредієнти

Свинина 300 гр
Яйце 2 шт
Мука 2 ст. л
Панірувальні сухарі
Сіль щіпка
Рослинна олія 200 мл

Для соусу
Часник 4 зубчики
Імбир за смаком
Цукор 3 ст. л
Оцет винний 3 ст. л
Соєвий соус-3 ст. л
Кетчуп 3 ст. л

М’ясо свинини в кисло солодкому соусі по китайськи покроковий рецепт

1. Свинину нарізаємо на смужки, робимо кляр з яєць, солі й борошна. М’ясо в кляр, в панірувальні сухарі і в каструлю з гарячим маслом. Обсмажуємо до рум’яного кольору і перекладаємо на тарілку з серветкою, щоб прибрати зайвий жир.

2. Для соусу дрібно нарізаємо часник і натираємо імбир. Обсмажуємо, додаючи цукор, оцет, соєвий соус і кетчуп.

3. Потім м’ясо кладемо в сковороду з соусом і перемішуємо. Ось і все, можна наслаждаться.

Відео рецепт 👇