Кабачкова паста з індичкою на сковороді

Як зробити дуже смачну Кабачкову пасту з індичкою рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 92/6/5/3

✔️Кабачок середній – 2 шт
✔️Індичка філе – 300 гр
✔️Черрі – 5/6 шт
✔️Часник – 2 зубчики
✔️Олія рослинна – 1 ст. л
✔️Вершки 20% – 200 мл
✔️Сіль – за смаком
✔️Перець чорний і прованські трави – за смаком
✔️Сир – за смаком
✔️Зелений лук – за бажанням

Кабачкова паста з індичкою на сковороді покроковий рецепт

1. Філе індички нарізати на невеликі шматочки. На розігріту сковорідку з олією додати часник і філе індички. Готувати близько 15 хвилин постійно помешивая.

2. Кабачки нарізати у вигляді локшини (як на відео) і додати до ідейку. Черрі нарізати на шматочки і покласти у сковорідку. Залити вершками, посолити, додати приправу і готувати при закритій кришці 15-20 минут.

3. Готову пасту посипати тертим сиром, цибулею і чорним перцем. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇