Грузинське блюдо Чашушулі з яловичини класичне

Як зробити Грузинське блюдо Чашушулі з яловичини класичне на сковороді простий рецепт. Яловичина тушкована з овочами 👌

Інгредієнти

✅1кг. Яловичини
✅1кг. Помідори
✅500.гр. Лука
✅500.гр болгарський перець
✅1шт. Перець чилі
✅50 гр. Кінза Петрушка
✅4.зуб. Часнику
✅2ст.л. Томатної пасти
✅1ч.л Хмелі синіли
✅1ч.л Уцхо синіли
✅1ч.л червоний перець і червона паприка.
✅Сіль за смаком
✅2ч.л Аджики
✅Гранат для прикраси

Грузинське блюдо Чашушулі з яловичини класичне покроковий рецепт

1. Яловичину нарізати на великі шматочки і замаринувати в аджике на ніч.
На сковороді згасити яловичину до випаровування жидкости.

2. додати цибулю і перець згасити під кришкою 40 хвилин, додати томатну пасту і посмажити всі разом 5 хвилин, додати спеції, аджику, сіль за вкусу.

3. Влити томати і згасити під кришкою 30 хвилин, в кінці додати свіжу зелень і часник, для прикраси посипати зернами граната. Це дуже вкусно.

Відео рецепт 👇