Деруни картопляні з часником і яйцем на сковороді

Як зробити смачні Деруни картопляні з часником і яйцем класичні на сковороді рецепт простий. Ділюся чудовим рецептом драніков. Які завжди виходить на ура! Їх люблять не тільки мій чоловік і зять! Я сама їх дуже люблю! Завжди виходять хрусткими і ароматними. З’їдаються до кінця ніколи не залишаються! Я хочу щоб ви обов’язково приготували за моїм рецептом! Мінімум борошна і максимум смаку! Смачніше будь смаженої картоплі поїхали!

Інгредієнти

Картопля 800 гр
Яйце 1 шт.
Борошно 40 гр
Часник 3 зуб.
Сіль, коріандр, хмелі сунелі, перець, сушена зелень – за смаком.
Масло для смаження 100 мл л.

Деруни картопляні з часником і яйцем на сковороді покроковий рецепт

1. Картоплю натираю на крупній тертці! Дуже люблю деруни! Вивела для себе ідеальні пропорції! Всі інгредієнти дивимося під відео! Через прес пропускаючи часник, я беру 2-3 зубчики, ви беріть як ви любите часник. Розбиваю яйце. Висипаємо борошно невелику кількість тільки для зв’язки. Додавати улюблені спеції у мене зіра, коріандр і хмелі-сунелі. Трохи для смаку і аромату, додаю сушену зелень петрушка, базилік і кріп. Це улюблені трави, сіль додавати буду при випіканні – мій секрет, дивимося далі. Перемешиваем.

2. Не забуваємо про перчик, додаємо за смаком, я добре додам. Змішую і дам настоятися картопляного фаршу 15-20 хвилин. Випікати на сковороді з товстим дном так вони краще пропечуться, якщо немає такої, можна на звичайний. Наливаю рослинна олія нехай воно прогрівається. Давайте подивимося на картопляний фарш як він виглядає. Ніякої зайвої води немає так-як сіль ми не додавали! Висипаю її і як слід перемішую!

3. Беру столову ложку і викладаю фарш, дивіться столову ложечку з невеликою гіркою. Розподіляючи по сковороді і надаю форму. Випікаємо за принципом оладок! Як картопляні оладки. Все дуже просто і шалено смачно я б сказала так. До речі я хотіла сказати що смажити потрібно на середньому вогні, ні в якому разі не занадто великий огонь.

4. Щоб картопля добре приготувався і деруни у нас стали хрусткі це важливо. Як тільки побачив, що краї під золотились перевертаю і обсмажую на звороті дві хвилини. Друзі бажаю вам приємного апетиту обов’язково приготувати хрусткі деруни за нашим рецептом! Підписуйтесь на канал! Обов’язково поставити лайк! До нових зустрічей! Поки! Поки!