Жюльєн з морепродуктів на молоці

Як зробити Жюльєн з морепродуктів на молоці рецепт простий. Минулого разу була рекордна кількість збережень на жюльєн з куркою! В цей раз я вирішила зробити в морепродуктів і більш класичний варіант, щоб ви могли подати його на Новорічний стіл! Жюльєн можна приготувати заздалегідь, а перед подачею поставити в духовку на 5хв.

Інгредієнти

🕑 Час приготування: 20 хв
⚖️ КБЖУ на 100г: 312-13-22-15
🍽 Порції: 4 персони

✔️Морський коктейль заморожений 400г
✔️Часник 1зуб
✔️Сир твердий 150г

для соусу бешамель:
✔️борошно 100г
✔️молоко 400мл
✔️вершкове масло-100г
✔️мускатний горіх щіпка
✔️сіль щіпка
✔️ікра червона для подачі

Жюльєн з морепродуктів на молоці покроковий рецепт

1. Коктейль з морепродуктів заздалегідь розморозити. Помити і обсушити. Для соусу бешамель: борошно обсмажте з маслом до золотистого кольору і легкого горіхового запаху, постійно помішуючи. Влийте молоко і варіть до загустіння. Додайте сіль і мускатний горіх. Остудите.

2. У сковороді розтопіть трохи вершкового масла (а краще масло дхі), роздушіть зубчик часнику. Швидко обсмажте морепродукти, близько хвилини. Підсолити. Розкладіть морепродукти по кокотницях, залийте соусом (краще поменше соусу , побільше морепродуктів) і посипте тертим сыром.

3. В такому вигляді можна зберігати жульєни в холодильнику, а перед подачею поставити в розігріту духовку на 5хв при 210°.

4. Подавайте, прикрасивши червоною ікрою. Смачний ситний перекус готовий!

Відео рецепт 👇