Смачні котлети пожарські з курки класичні правильні

Як приготувати смачні котлети пожарські з курки класичні правильні рецепт простий. У дитинстві літо мені здавалося дуже довгим. Я встигала насолодитися нескінченними прогулянками з 1,5 хвилинною перервою на обідовечеря, награтися в бадмінтон до прилипла до тіла футболки і до чола чубчика, зганяти в село до бабусі, накататися там на тарзанці, ризикуючи так ніколи і не завести кулінарний блог. Загалом, я той рідкісний зникаючий вид, який на перше вересня біг в школу, одягаючись і причісуючись по дорозі, але повністю задоволеним проведеними канікулами. А що зараз? А зараз вже серпень і відчуття як в останній день новорічних канікул. Коли ти ще не усвідомив що це було, а вже пора на роботу😩 У вас так само?) Пам’ятаю, що обіцяла рецепт смачних пожарських котлеток, тому він вже тут👇

Інгредієнти

400 гр. курячого фаршу
3-5 шматочків білого хліба (залежить від розміру)
1 ст. л. борошна
1 яйце
Сіль, перець за смаком

Смачні котлети пожарські з курки класичні правильні покроковий рецепт

1. Включити розігріватися духовку на 180 гр. У фарш додати борошно, посолити, поперчити. Хлібний м’якуш нарізати дрібним кубиком (стороною~4-5 мм). В якості хліба відмінно підійде нарізний батон або хліб для тостов.

2. Яйце розбити і збовтати в мисці. Сформувати 3-4 котлети з фаршу, спокутувати їх в яйці, обваляти в хлебе.

3. Розігріти 1 ст. л. рослинного масла і обсмажити котлетки з обох боків до золотистого кольору. Хліб смажиться дуже швидко, тому очей з них не спускайте, інакше отримаєте сирі котлети на вугіллі).

4. Перекладіть їх на деко і випікайте ~15 хв. Довго не треба, щоб не були сухими. Гарнір до них підійде абсолютно будь👌