Бефстроганов з яловичини зі сметаною класичний на сковороді

Як смачно зробити Бефстроганов з яловичини зі сметаною класичний на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▫️М’ясо – яловичина 400 гр (тонко нарізаємо брусочками)
▫️Цибуля – 2 шт
▫️Борошно – 1 ст. л
▫️Томатна паста – 1 ст. л
▫️Цукор – 1 ст. л
▫️Сіль, червоний, чорний перець – за смаком
▫️Сметана – 200 гр (заздалегідь вийміть з холодильника, щоб при додаванні не згорнулася від перепаду температур)
▫️Вода – 200-250 мл

Бефстроганов з яловичини зі сметаною класичний на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо тонко довгими смужками, обсмажуємо на добре розігрітій сковороді у великій кількості олії до золотистого кольору. Потім витягуємо в окрему посуду.

2. В масло опускаємо цибулю і також смажимо до золотистого кольору, потім додаємо борошно, томатну пасту, цукор, сіль, червоний, чорний перець. Додаємо сметану і добре перемешиваем.

3. Потім заливаємо водою і тушкуємо на невеликому вогні близько 20 хвилин, якщо буде потрібно, м’ясо буде жорстким, то додайте ще води і тушкуйте, поки м’ясо не стане м’яким🤤😍

4. На гарнір можна використовувати все що хочете, на ваш смак🤗 Я відварила макарони, також можна зробити пюре і т. д. Приємного апетиту 😍

Відео рецепт 👇