М’ясне суфле з індички з кабачком в духовці простий рецепт 👍🏻 Готується елементарно, подивися сама 😉
Інгредієнти
– індичка 100 гр
– кабачок 1/3 шт
– яйце куряче 1 шт
– спеції за смаком та бажанням
Суфле з індички з кабачком в духовці покроковий рецепт
1. Індичку нарізати кубиками, кабачок натерти на тертці, відокремити білок від жовтка. Жовток разом з м’ясом і кабачком завантажити чашу блендера Измельчить вміст блендера.
2. А білки збити до міцних піків, потім акуратно ввести білки в м’ясну масу, перемішуючи масу лопаткою знизу вгору. Додати спеції за смаком (у мене солодка паприка).
3. Форму для запікання злегка змастити рослинним маслом, розподілити масу по формах і відправити в розігріту до 180°С духовку на ~30 хвилин Можна приготувати дане суфле на пару (час готування так само 30-35 хвилин).
Відео рецепт 👇