Тортілья з кабачків з сиром, рисової борошном та сиром на сковороді

Як смачно зробити Тортілья з кабачків з сиром, рисової борошном та сиром на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 гр кабачка
1 яйце
100 гр рисового борошна
70 гр сиру
100 розсипчастого сиру
50 мл молока
Зелень за смаком
Сіль і спеції за смаком

Тортілья з кабачків з сиром, рисової борошном та сиром на сковороді покроковий рецепт

1. На тертці для моркви по-корейськи натираємо кабачок , солимо і добре віджимаємо його від рідини. До кабачка додаємо яйце, борошно, молоко, сіль, перець і спеції за бажанням, добре перемешиваем.

2. Готуємо начинку: нарізаємо зелень і на крупній тертці натираємо сир. Змішуємо зелень, сир і сир. На розігріту сковороду викладаємо кабачкову масу і надаємо їй форму блина.

3. Відразу викладаємо сирно-сирну начинку, і складаємо коржик навпіл (як на відео). Обсмажуємо під кришкою на 5 хвилин з двох сторон.