Мясні котлети з морквою, цибулею і фаршем свинина-яловичина

Морква я котлети вчора додала і, як на мене, так вийшло дуже смачно! М’ясні котлети з морквою, цибулею і фаршем свинина-яловичина простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш (у мене свинина-яловичина) 400 г
Морква 1 шт (100 г)
Яйце куряче 1 шт
1/2 шт Цибуля ріпчаста (80 г)
Часник 2 зубчики
Кріп 2-3 гілочки
Панірувальні сухарі
Сіль/перець за смаком
Рослинна олія для смаження

М’ясні котлети з морквою, цибулею і фаршем свинина-яловичина покроковий рецепт

1. Моркву почистити, помити і натерти на дрібній тертці. Цибулю почистити, нарізати на невеликі шматки і разом з часником пробити блендером до стану пюре. До фаршу додати моркву, цибулю з часником, яйце, подрібнений кріп, сіль і перец.
2. Гарненько вимішати. Взяти фарш (~100 г) і злегка відбити в руках (як би перекидаючи з силою), сформувати котлету будь-якої форми і обваляти в сухарях.

3. Так проробити з рештою фаршем. Обсмажити на середньому вогні на рослинній олії на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору. Потім накрити кришкою, зменшити вогонь, влити зовсім трохи води і довести до готовности.