Телятина мясо з картоплею та грибами у вершковому соусі каррі

Я дуууже люблю каррі, готова їсти цю страву в будь-який час дня і року 🤣😆 Як приготувати Телятина м’ясо з картоплею та грибами у вершковому соусі каррі рецепт простий і смачний.

Інгредієнти

Телятина 500 гр
Цибуля 1 шт
Печериці 300 гр
Картопля 500 гр
Каррі 2 ч ложки
Вершки 10% 400 гр
Вода 1 склянку
Черрі 8-10 шт

Телятина м’ясо з картоплею та грибами у вершковому соусі каррі покроковий рецепт

1. Яловичину обсмажити до золотистого кольору, додати цибулю і знову обсмажити, додати печериці, посолити і обсмажити 3-5 хвилин. Додати картоплю обсмажити 5 хвилин, додати спеції каррі, влити окріп і тушкувати під кришкою на повільному вогні 20 минут.

2. Через 2х хвилин, додати вершки і знову протушкувати 20 хвилин. В самому кінці додати помідори черрі і можна подавати на стіл 🔥

3. Час приготування яловичини виходить близько години, цього більш ніж достатньо для такої тонкої нарезки.