Мандаринова курка з болгарським перцем і соусом чилі

Мандариновий курей🐔 Довгоочікуваний період мандаринового свавілля настав! Ура? Звичайно, так😋 Моя мандаринова душа радіє, а тіло скуповує помаранчеві цитрусові в промислових масштабах👍 ⠀ У класичних мандариноедов є два стани: перший етап — насичення, етап другий — збочення🙃 ⠀ ⠀ Якщо хочете на вечерю або обід чогось китайського, а лінь морочитися, у вас в холодильнику, як і у мене, є пляшка кисло-солодкого соусу або соусу чилі, або ще якогось соусу, має відношення до подібних азіатським соусам, підготовка і приготування займуть не більше 20 хвилин🤓

Інгредієнти

На 2-3 порції

— 500 г філе курито
— Кунжутне масло
— Болгарський перець
— 3-4 мандаринки
— Імбир свіжий або сухий (пару щіпок)
— Кориця (пару щіпок)
— Соус чилі (100-150 г)

Мандаринова курка з болгарським перцем і соусом чилі покроковий рецепт

1. Отже, настав час смажити. Наливайте в сковорідку дві-три ложки кунжутного масла і порційно підсмажуйте м’ясо до появи скоринки. Якщо викласти відразу все в сковорідку, м’ясо миттєво дасть сік, і у вас вийде або суп, або дуже сухе мясо.
2. Обсмажене м’ясо відкладайте в сторону. На залишках олії обжарите хвилин 5 перець до м’якості, поверніть в сковорідку м’ясо. Додайте в м’ясо з перцем соус чилі, імбир і корицу.

3. Перемішайте і обсмажуйте кілька хвилин. Страва майже готова, настав час додати мандарини або ананаси. Обсмажте ще пару минут.