Курка з грибами та вершковим соусом на сковороді

Це блюдо оцінять усі домочадці і попросять добавки! Обіцяю! Як приготувати курку з грибами та вершковим соусом з вершками на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 30-40хв
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ: 4-5
КБЖУ НА 100г ~ 127/12/7/4

-курячі стегна – 400г;
-цибуля – 1шт;
-гриби – 200г;
-борошно – 1ст.л.;
-вершки – 200мл;
-спеції і сіль – за смаком.

Курка з грибами та вершковим соусом на сковороді покроковий рецепт

1. Стегна обсмажити до рум’яного кольору і прибрати в сторону. На цій же сковороді обсмажити цибулю, свіжі шампиньоны.

2. Додати ложку борошна, спеції, влити вершки. Повернути на сковороду курячі стегна і тушкувати під кришкою на повільному вогні хвилин 20. ⠀

3. Я подавала з картопляним пюре і зеленню!

Відео рецепт 👇