Деруни з мясним фаршем

Як смачно зробити Деруни з м’ясним фаршем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Класна ідея для сніданку вихідного дня. Смачно, прості інгредієнти, і готується швидко. Ну, а наявність вільного часу дозволяє додатково приготувати густий вершковий соус бешамель з сиром. До м’ясних дерунам він просто ідеальний!

Інгредієнти

Картопля — 2 шт (+\- 300 м);
Яйця — 2 шт;
Ріпчаста цибуля — 1 шт;
Петрушка — жменя листя;
Фарш (можна використовувати будь-який) — 200 г;
Чорний перець — щіпка;
Коріандр мелений — 1/2 ч. л. (можна не додавати);
часник Сушений мелений — 1/2 ч. л.;
Сіль — від 1/2 ч. л., далі за смаком.

Деруни з м’ясним фаршем покроковий рецепт

1. А далі все дуже просто: Картоплю очистити, промити, натерти на крупній тертці. За допомогою кулінарного, текстильного рушники добре віджати всю рідину з картопляної маси (я використовую в якості фільтра, одноразові медичні шапочки). Ріпчасту цибулю очистити, нарізати дрібним кубиком. Петрушку добре промити, дрібно нарубати. ⠀

2. У мисці змішати картоплю, фарш, цибулю, петрушку, розбити два яйця, додати спеції, ретельно перемішати до однорідної маси. ⠀ Далі з маси, мокрими руками, можна зліпити биточки, або викласти ложкою на гарячу сковороду, у вигляді оладок. Пам’ятайте, що биточки потрібно смажити довше, ніж оладьи.

3. Тонкі биточки обсмажити на сковороді (6 з 9) по 2 хвилини з кожного боку, до яскравого рум’янцю. Потім накрити кришкою, зменшити температуру (до 4 з 9) і томити під кришкою 3-4 хвилини до повної готовності. Якщо смажите тонкі оладки, кришкою можна не накривати. Подаємо м’ясні деруни з сирним соусом і солодким маринованим червоним цибулею

Відео рецепт 👇