Картоплю з грудинкою запечена в рукаві

Як зробити Картопля з грудинкою запечена в рукаві рецепт простий. Ох, я рідко користуюся цим самим рукавом, а даремно! Мінімум дій і результат відмінний!) а головне – ніякого масла👌

Інгредієнти

Картопля 700 г
Грудинка 300 р
Цибуля ріпчаста 1 шт (маленька)
Часник 1-2 зубчики
Зелень кілька гілочок
Соєвий соус 2 ст л
Хмелі-сунелі 1/2 год л
Паприки 1/2 год л
Сіль/перець

Картоплю з грудинкою запечена в рукаві покроковий рецепт

1. Зелень подрібнити. Цибулю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Змішати соєвий соус, цибулю, зелень, спеції, часник пропустити через прес або натерти на дрібній тертці). Спеції можете змінювати на свій смак. Нарізати грудинку. Картоплю почистити, помити і нарізати на досить великі куски.
2. Змішати картоплю, грудинку і соєвий соус зі спеціями. Перемішати і при бажанні трохи посолити. Покласти в рукав для запікання, влити 50 мл води, ретельно зав’язати кінці і наколоти два-три рази виделкою рукав зверху для виходу пара.
3. Запікати в розігрітій до 180 С духовці 50 хвилин, далі відкрити пакет і запікати ще 10 хвилин. Подавати гарячим, посипавши свіжою зеленью.