Блюдо лагман з яловичини з локшиною в домашніх умовах

Страва лагман з яловичини класичний з локшиною в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

яловичина – 400 гр
яйце – половина
соєвий соус – 4 ст. л
вода – 4 ст. л
картопляний крохмаль ф 2 ст. л
рослинна олія – 60 мл
селера – 30 г
томатна паста – 2 ст. л
вода – 250 мл
цукор – 1 ч. л
сіль щіпка
паприка – 1 ч. л
пекінська капуста
часник – 4-5 зуб.
імбир – 10 гр
болгарський перець
мелений чорний перець

локшина

Страва лагман з яловичини з локшиною в домашніх умовах покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати тонкими шматочками і перекласти в глибоку тарілку. Залити соєвим соусом, водою, битим яйцем, додати картопляний крохмаль, сіль, перець і перемішати. Маринуємо 1 час.

2. Замариноване м’ясо смажимо на сковороді 10 хвилин, після додаємо цибулю, селеру, томатну пасту, сіль, цукор і смажимо 10 хвилин. Після додаємо пекінську капусту, болгарський перець, імбир, часник, заливаємо водою і тушкуємо під закритою кришкою ще 10 минут.

3. Локшину для лагмана відварити і відсудити. Перекласти на тарілку, зверху викласти тушковане м’ясо і овочі. Лагман готовий. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇