Смачні вареники з квашеною капустою

Як зробити Смачні вареники з квашеною капустою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вареники з квашеною капустою – це одне з моїх улюблених страв. На мій смак, вони кращі.

Інгредієнти

Мука 900 +/- 50 гр.
Вода (окріп) 500 мл
Яйце 1 шт
Сіль 1 ч. лож з гіркою
Рослинна олія 50 мл

✔️Для начинки:
Квашена капуста – 600-700 р
Цибуля – 1-2 шт.
Масло рослинне – 2-3 ст. л.

Смачні вареники з квашеною капустою покроковий рецепт

1. Спочатку підготуємо начинку. Обсмажую дрібно нарізану цибулю на рослинній олії. Далі додаємо промиту квашену капусту і тушкуємо 15-20 хвилин. Поки начинка остигає, приготую тесто.
2. Звичайно своє улюблене – на окропі. У чашу міксера наливаю тільки закипілу воду, сіль, рослинне масло, частина борошна і швидко перемішуємо . Далі додаю яйце, решту борошна і замішую тісто. Даю тесту полежати хвилин 15. І можна ліпити вареники.
3. Відрізаю шматочок тіста, тоненько розкачую і вирізаю кола (d 7 см) На кружечок тіста кладу начинку і защіпаю краю. Для краси я загорнула краю косичкой.
4. Опускаємо вареники в киплячу підсолену воду і варимо близько 5 хвилин. Подавати можна зі сметаною, вершковим маслом або з цибулею, обсмаженою на олії масле.

Відео рецепт 👇