Квасоля з мясом і грибами на сковорідці

Як зробити Квасоля з м’ясом і грибами на сковорідці рецепт простий. Дуже смачне і низькокалорійне блюдо 🤤, а з перчиком Чилі взагалі вогонь у всіх сенсах 🔥🔥😁

Інгредієнти

На 100: 90/9.6/3.3/5.1

533г – свіжих печериць
320 г фаршу (у мене курка+яловичина)
230г – курячого Філе (можна взяти тільки фарш)
195 р – лука
Банка червоної квасолі без цукру
3 г оливкової олії
улюблені Спеції, сіль (у мене хмелі- сунелі, перець Чилі і італійські трави)
25 г томатної пасти за бажанням

Квасоля з м’ясом і грибами на сковорідці покроковий рецепт

1. Нарізаємо печериці і цибулю на невеликі шматочки. Добре розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом і починаємо обсмажувати шампиньоны.
2. Фарш я почала обсмажувати паралельно на другий сковороді для швидкості. Додаємо до печерицям цибулю і майже готовий фарш, все добре перемішуємо, тушкуємо 3-5 минут.
3. Додаємо спеції, банку квасолі і томатної пасти, все добре перемішуємо і даємо постояти страви під кришкою 10-15 минут.