Бефстроганов яловичини і грибами печерицями з вершками і цибулею

Як смачно зробити Бефстроганов яловичини і грибами печерицями з вершками і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

800 г яловичого філе
200-300 г печериць
1 цибулина
300 мл вершків 20%
100 мл молока
Пучок петрушки
Сіль, чорний перець

Смачний цибулька:
1-2 головки червоної цибулі
Пучок петрушки
Кілька маринованих огірків (у мене корнішони)
150 мл розсолу-маринаду від огірків

Пюре для гарніру

Бефстроганов яловичини і грибами печерицями з вершками і цибулею покроковий рецепт

1. Нарізаємо вирізку, солимо, перчимо, смажимо на сковороді. Далі окремо обсмажуємо печериці, далі додаємо цибулю, обсмажуємо, викладаємо м’ясо, заливаємо молоком і вершками, тушкуємо 15 хвилин на вогні повільно під крышкой.

2. Смачний цибулька:
Тонко нарізати цибулю і огірки, порубати петрушку. Скласти все в піалу і залити розсолом, залишити на 10 минут.

3. злегка Віджати від рідини і подавати з будь-яким запеченим, смаженим або тушкованим м’ясом (з котлетами).

Відео рецепт 👇