Телячі ребра в глазурі в духовці

Як смачно зробити Телячі ребра в глазурі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Телячі реберця в глазурі. Ідеальне блюдо і для вечора вихідного дня, і навіть на святковий стіл!!! М’яке, соковите м’ясо всередині, і смачна глазур зовні! Це дуже смачно! Я всі свої пальці облизала, поки їла.

Інгредієнти

телячі Реберця – 2 кг
Джем (журавлинний, або апельсиновий, грушевий, яблучний) – 100 гр
Томатна паста – 140 гр
Масло рослинне – 30 мл
Цукор – 3 ч. л
Соєвий соус – 50 мл
Чорний перець – 0, 5 ч. л
Часниковий порошок – 1 ч. л.
Паприка мелена – 1 ч. л.
Сік лимона – 3 ст. л.

Телячі ребра в глазурі в духовці покроковий рецепт

1. Реберця покласти в каструлю, додати цілу цибулину, залити гарячою водою повністю і варити годину-півтора, до готовності реберець. Бульйон посолити, поперчити не забудьте додати в кінці один лавровий лист. Бульйон вийде насичений і смачний , з нього потім можна зварити суп, або просто пить.

2. Готове м’ясо вийняти з бульйону, нарізати на акуратні порційні шматочки. Для глазурі змішати до однорідної пасти – джем, томатну пасту, олію, соєвий соус, сік лимона і всі спеції. Реберця маку в соус, або силіконової пензликом змащуємо з усіх боків. М’ясо викладаємо на змащене деко з решеткой.

3. Чому на решітку, щоб м’ясо обдувало гарячим повітрям і знизу теж, щоб обжарилось з усіх боків. Ставимо деко в нагріту духовку 190 гр., на 20 хвилин Вийняти реберця, ще раз зверху змастити соусом, що залишився, і ще на 5 хвилин у духовку. Подаємо з салатом із зеленого листя, з запеченою картоплею, чи з картоплею-фрі. Напій будь, який віддаєте перевагу до м’яса)