Баранячі реберця тушковані з картоплею

Найпростіший рецепт Баранячі реберця тушковані з картоплею. Безпрограшний варіант для гостей або коли хочеться чогось простого і смачного. Обов’язково приготуйте за нашим рецептом і порадуйте своїх рідних і близьких черговим смачним блюдом.

Інгредієнти

Баранячі ребра – 1 кг
Картопля – 5 шт
Часник – 8 зубчиків
Лук – 2.5 шт
Морква – 1 шт
Лавровий лист – 2 шт
Зіра – 1 щіпка
Соєвий соус 30 мл
Гранульований бульйон з анчоусів – 1 ч. ложка
Парасольки кропу – 3 шт
Рослинна олія

Баранячі реберця тушковані з картоплею покроковий рецепт

1. Баранячі ребра ріжемо на невеликі шматочки і замочуємо на 30 хвилин у холодній воді. Цибулю і моркву нарізаємо шматочками і обсмажуємо в каструлі, додавши рослинне масло. Відправляємо В каструлю лавровий лист, за смаком солимо, перчимо і додаємо ребрышки.
2. Додаємо дрібку зіри і перемішуємо. До ребрышкам відправляємо нарізану картоплю, часник, гранульований бульйон з анчоусів, наливаємо соєвий соус. Вміст каструлі заливаємо на 3/4 окропом і зверху кладемо кілька парасольок ароматного укропа.

3. накриваємо Каструлю кришкою і на маленькому вогні тушкуємо протягом 60-80 хвилин. Готову картоплю з м’ясом викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!