Татарське азу з мясом яловичини, картоплею і солоними огірками

Як смачно зробити Татарське азу з м’ясом яловичини, картоплею і солоними огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Перший етап:
700г яловичини філе
15г масла рослинного
1/2ч.л солі
300 г води або бульйону

Другий етап:
Цибуля 150-200г
Морква 150-200г
Перетерті томати 300г
100г води

Третій етап:
Олія 20-30г
Картопля-700г
Часник 5зубчиков
Солоні огірки 250г

Татарське азу з м’ясом яловичини, картоплею і солоними огірками покроковий рецепт

1. На маленькій кількості олії на сильному вогні обсмажуємо шматочки яловичини 5 хвилин до рум’яної курочки. Трохи солимо , заливаємо 300г води або бульйону і тушкуємо під кришкою 15 хв. Тим часом обсмажуємо цибулю до рум’яності приблизно 3 хвилини і моркву ще 3 минуту.

2. Я готую на антипригарній посуду, тому додаю масло зовсім небагато. Засмажку відправляємо до м’яса, сковороду мити поки не треба, додаємо перетерті томати, у мене були готові, але можна взяти просто помідори без шкірки і столову ложку томатної пасты.

3. Наливаємо 100г води і тушкуємо під кришкою приблизно 40 хвилин на слабкому вогні. Поки м’ясо гаситься, підготуємо картоплю, огірки і часник Картоплю нарізаємо як на відео і обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної корочки.

4. Приблизно 10 хвилин. Картоплю часто не перемішуємо, солимо в кінці. До м’ясо додаємо солоні огірки і часник, обсмажену картоплю, чорний мелений перець. і тушкуємо ще 10-15 хвилин до готовності картофеля.

5. Азу по-татарськи готово. Це блюдо дуже смачне, пряне, соковите. Приємних приготовлений.

Відео рецепт 👇