Овочеве рагу з запечених овочів

Як зробити смачне Овочеве рагу з запечених овочів рецепт простий.

Інгредієнти

– 3 баклажана
– 3 болгарських перцю
– Соняшникова олія
– 2 цибулини
– 400 гр консервованих томатів
– Сіль, перець за смаком
– Великий пучок зелені: петрушка, кінза, кріп
– 2 зубчики часнику

Овочеве рагу з запечених овочів покроковий рецепт

1. Баклажани вимити, зрізати хвостики і нарізати уздовж на тонкі пласти. Змастити соняшниковою олією і запекти в духовці. У процесі смаження баклажани необхідно перевернути. При бажанні можна посмажити баклажани на сковороде.

2. Болгарський перець нарізати на смужки, змастити маслом і запекти в духовці 10-15 хвилин при температурі 210 градусів. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на сковороді 10 хвилин, час від часу перемешивая.

3. Додати томати, перемішати і тушкувати 6-7 хвилин на слабкому вогні, поки соус не загусне. Додати смажені баклажани і перці, часник і зелень. Посолити і поперчити. Акуратно перемішати і тушкувати ще 5-7 хвилин. Подавати з хрустким хлібом! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇