Боул з куркою теріякі

Боул з куркою теріякі. “Bowl” перекладається з англійської як глибока тарілка — ось звідки це блюдо отримало свою назву. Інгредієнти боул можуть бути різними. Принцип такий: основна частина наповнюється основою, в якій можуть бути різні поєднання, а зверху на основу викладаються інші інгредієнти, які роблять це блюдо не тільки корисним, але і красивим (овочі, фрукти). Приготуємо один з варіантів.

Інгредієнти

200 г курячого філе
50 гр рису
2 ст л соусу теріякі Heinz
1/2 огірка
1/2 помаранчевого болгарського перцю
1/2 червоного болгарського перцю
кілька листочків шпинату
брокколі
1 год л кунжуту
1 ст л соєвого соусу
зелень за бажанням

Боул з куркою теріякі покроковий рецепт

1. Курячу грудку ріжемо на невеликі шматочки. Додаємо соус теріякі, накриваємо плівкою і залишаємо на 30 хвилин маринуватися. Рис варимо по інструкції на упаковці. Брокколі кладемо в киплячу підсолену воду на 5-7 минут.
2. Овочі нарізаємо. У сковороду додаємо трохи оливкової олії і обсмажуємо грудку 7 хвилин, періодично помішуючи, до красивої, апетитною скоринки (на середньому вогні). Філе з соусом Heinz виходить смачною, соковитою😋
3. В глибоку миску (боул) кладемо рис, поливаємо соєвим соусом, а зверху овочі, часточки лайма і нашу курочку теріякі. Посипаємо кунжутом і зеленью.