Запечені стейки форелі з картоплею, перцем і стручкової квасолею

Швидкий, смачний вечерю для святкового столу або сімейного вечері. Запечені стейки форелі з картоплею, перцем і стручкової квасолею простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Стейки форелі
Картоплю
Болгарський перець
Стручкова квасоля
Спеції для риби
Розмарин
Вершкове масло
Пергаментний папір

Запечені стейки форелі з картоплею, перцем і стручкової квасолею покроковий рецепт

1. Картоплю чистимо й нарізаємо на невеликі кубики,додаємо болгарський перець, стручкову квасолю,солимо, додаємо спеції, трохи оливкової олії і добре перемешиваем.

2. Відрізаємо шматок пергаментного паперу, формуємо човник, кінці папери скріплюємо зубочисткою. Кладемо в човник стейк риби, солимо, перчимо , посипаємо меленим розмарином.

3. І кладемо шматочок вершкового масла. В середину стейка, там де черевце у риби, викладаємо нарізані овочі. Готуємо в духовці при 180 градусах, приблизно 45 хвилин, час готування залежить від розміру стейка.

Відео рецепт 👇