Запечена риба в йогурті в духовці

Як зробити Запечену рибу в йогурті в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Риба 1-2 шт
Лимон 1 шт
Грецький йогурт 200 гр
Зелень
Солоний огірок 1 шт
Сіль, спеції за смаком

Для маринаду:
Соєвий соус
Спеції
Оливкова олія
Перець

Запечена риба в йогурті в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо прованські трави, сіль, мелений перець, трохи соєвого соусу і оливкове масло. На рибі робимо надрізи і добре змащуємо маринадом. Всередину кладемо нарізану лимон.

2. Маринуємо півгодини і відправляємо в духовку запікатися на 40 хвилин. 160 градусів. Поки риба запікається готуємо соус. Нарізаємо дрібно кріп, натираємо на дрібній тертці солоний огурец.

3. Змішуємо з грецьким йогуртом або сметаною. Дістаємо рибу і насолоджуємося смачною і ароматною рибкою з чудовим соусом. Приємного аппетита.