Спагетті паста Качо Е Пепе

Як смачно зробити Спагетті пасту Качо Е Пепе простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Cacio e Pepe — найкраща паста в світі… принаймні, в моєму. Дослівно з італійської: сир і перець. Рецепт дуже простий.

Інгредієнти

чайна ложка перцю (горошком)
95 г макариков (спагеті)
~2 ч. л. крупної солі
90 г сиру пармезану/грана
20 г вершкового масла і столова ложка рослинної олії

Спагетті паста Качо Е Пепе покроковий рецепт

1. Берете чайну ложку перцю (горошком) і прогріваєте її на сковороді. Потім подрібнюєте перець в блендері або ступці. ⠀ Варіть 95 г макариков (спагеті) в солоній воді(~2 ч. л. крупної солі).
2. Натираєте 90 г пармезану/грана падано. ⠀ В сковороду укладаєте 20 г вершкового масла і столову ложку рослинної. Додати подрібнений перець, змішуєте. ⠀
3. Потім додати сир, змішуєте, додаєте 1/2 ополоника води з-під макариков, змішуєте. В кінці — самі макарики. ⠀
4. Інтенсивно заважайте, поки не отримаєте красиву єдину емульсію. Це швидко. ⠀ Подавайте з сиром. Беліссімо!