Курячі котлети в хрусткій паніровці

Як смачно зробити Курячі котлети в хрусткій паніровці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це мої улюблені котлети. Дуже ніжні, смачні та хрусткі. Мої діти дуже люблять ці котлети ☺
Коли у мене довго лежить хліб – я його заморожую. Потім подрібнюю в чаші блендера і використовую, як панірування для цих котлет. Виходить набагато смачніше, ніж в сухарях. Спробуйте! Не обов’язково використовувати черствий хліб. Можна використовувати і свіжий

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 188/12/10/12

Куряче філе – 500 г
Цибуля – 2 шт (150г)
Часник – 4 зубчики
Білий хліб – 100 р
Молоко – 200 мл
Сіль, перець – за смаком
Раст.олія для смаження – 100 мл
Білий хліб для панірування – 150 г

Курячі котлети в хрусткій паніровці покроковий рецепт

1. насамперед потрібно замочити в молоці 100 г хліба і прибрати в сторону. Куряче філе, часник і цибулю подрібнити в чаші блендера або пропустити через м’ясорубку. Тепер в чаші блендера потрібно перемолоти замочений хліб разом з молоком. Усе з’єднати, посолити, поперчити і добре перемешать.

2. В чистій і сухій чаші блендера перемолоти хліб для панірування. Вологими руками брати фарш, трохи відбити його в долонях, сформувати плоску круглу котлету і добре обсипати хлібної крошкой.

3. Смажити на олії з двох сторін. Спочатку без кришки, потім, коли перевернете котлети, накрити кришкою і довести до готовности.

4. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇