Куряче філе в вершково грибному соусі

Як смачно зробити Куряче філе в вершково грибному соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжна курочка в вершково-грибному соусі

Інгредієнти

Куряча грудка – 600г
Цибуля – 1шт
Часник – 1 зубчик
Печериці – 250г
Вершки 20% – 250мл
Вершкове масло – 40г
Паприка, сіль і перець за смаком

Куряче філе в вершково грибному соусі покроковий рецепт

1. На вершковому маслі обсмажуємо цибулю з часником, додаємо гриби смажимо поки вся вода піде (5-7 хвилин) на середньому огне.

2. Курячу грудку розрізаємо вздовж на 2 частини і обсмажуємо на сильному вогні на рослинній олії до рум’яної скоринки. До грибів додаємо вершки, спеції і перекладаємо курицу.

3. Накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на маленькому вогні. Гарнір може бути будь-який, у мене гречка, тому що я її люблю

Відео рецепт 👇