Турецькі манти маленькі

Як смачно зробити турецькі манти маленькі простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍓4 склянки борошна
🍓2 яйця
🍓1 чайна ложка солі
🍓Трохи більше половини склянки води

Для начинки:
🍓300 г м’ясного фаршу
🍓1 середня цибулина
🍓петрушки щіпка
🍓по 1 чайній ложці солі, паприки, чорного перцю

🍓Часниковий Йогурт

Для соусу:
🍓1 чайна ложка вершкового масла
🍓2 столові ложки оливкової олії
🍓1 чайна ложка томатної пасти
🍓трохи сушеної м’яти

Турецькі манти маленькі покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти і замісити круте тісто. Розділити на дві частини. Накрити поліетиленовим пакетом і дати постояти 15 минут.

2. Для начинки, добре перемішати всі інгредієнти. Тісто тонко розкачати, розрізати на смужки, шириною в 2 пальця. Покласти начинку і надати форму. Посипати борошном і розрізати на шматочки. Прсолить киплячу воду, викласти манти і отварить.

3. Зверху покласти часниковий йогурт. Злегка обсмажити томатну пасту з м’ятою, з вершковим і оливковою олією. Додати до манти. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇