Лазанья з кабачків цукіні, сиром і шпинатом в духовці

Як смачно зробити Лазанью з кабачків цукіні, сиром і шпинатом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хтось сидить на дієтах, а хтось сильно любить поїсти. Знайти золоту середину завжди складно, але можна 😉 Відмовимося в цей раз від м’яса і обмежимося овочами і сиром, пропоную приготувати лазанью з рулетиків кабачків з моцарелою.

Інгредієнти

2 цукіні
2 ч. л. оливкової олії
перець, сіль за смаком
8 ст. л. подрібненої моцарели
3 ст. л. тертого пармезану
1 яйце
1 ⅓ упаковки рікотти
1 упаковка шпинату
1 зубчик часнику
томатна паста
2 ст. л. свіжого базиліка

Лазанья з кабачків цукіні, сиром і шпинатом в духовці покроковий рецепт

1. Наріжте кабачки уздовж тонкими слайсами, посоліть, поперчіть і змастіть маслом. Запікайте кабачки в один шар на деко близько 10 хвилин на 180 градусах. Для начинки перемішайте моцарелу, яйце, рікотту, шпинат і часник, додайте сіль і перець по вкусу.
2. Окремо змішайте 2 ст. л. моцарели і 1. ст. л. пармезану в невеликій мисці. ⠀ Викладіть 1/4 склянки томатної пасти в форму для випічки. Покладіть 1 столову ложку суміші рікотти на смужку кабачка і поверніть його рулетиком. Викладіть всі рулетики в форму.
3. Зверху рулети полийте залишилися 1/2 склянки томатної пастою і посипте сирною сумішшю. ⠀ Випікайте рулетики з кабачків до утворення бульбашок і легкого підрум’янюючи близько 30 хвилин. Перед подачею посипте базиликом.