Печеня з мяса баранини, картоплею, грибами, помідорами і перцем

Як зробити смачна Печеня з м’яса баранини, картоплею, грибами, помідорами і перцем простий рецепт. Не впевнена, що залишать з цією музикою, але спробуємо 😄 Сьогодні в такий похмурий день, під веселу музику готуємо смачне блюдо і піднімаємо собі настрій 🤗 Сьогодні імпровізоване походу блюдо, смачно і просто, а найголовніше швидко👍🏻 Листковий хінкал з смачним спекотне!

Інгредієнти

Хінкал у мене з морозилки готовий.

Спекотне:
М’ясо у мене баранина-500гр.
Цибуля-2шт.
Морква-1шт.
Гриби-300гр.
Картопля-6 шт.
Помідори-2шт.
Болгарський перець-2-3шт.
Сіль і спеції за смаком-у мене чорний перець, часник сухий, перець чилі, суміш трав
Аджика домашня-5-6ст.л.
Зелень за бажанням

Печеня з м’яса баранини, картоплею, грибами, помідорами і перцем покроковий рецепт

1. Підсмажимо м’ясо до напівготовності, додати цибулю і моркву, через хвилин 10 додамо гриби і тушкуємо 5 хвилин, додамо сіль і спеції, перемішати і зверху викладемо картофель.

2. Болгарський перець, помідори і підйом аджикою, трохи води, 300мл приблизно, під кришку, поки картопля стане м’яким, далі зверху хінкал і хвилин через 10-15 перевіряємо готовність хинкала.

3. Спочатку виймаємо хінкал і зверху викладаємо спекотне, посипаємо зеленню и…

Відео рецепт 👇