Фаршировані баклажани з помідорами, куркою і сиром

Як зробити смачні Фаршировані баклажани з помідорами, куркою і сиром рецепт простий в духовці. Є хто на зв’язку? 🧐 Дівчинки, помахайте ручкою в коментах, що рецепт вам цікавий. 😌 Забирайте собі ще один смачний рецепт з баклажанів 🤩 Виходять дуже смачні, соковиті і вершкові. Замість баклажанів можна використовувати кабачки або перець.

Інгредієнти

– 2 баклажана
– 1 помідор
– 200 гр курячого філе
– 2 ст. л сметани
– сіль, спеції (у мене часниковий порошок і суміш трав для піци)
– 50 гр сиру

Фаршировані баклажани з помідорами, куркою і сиром покроковий рецепт

1. Баклажани ріжемо вздовж, вирізаємо середину, залишаючи бортики близько 1 см. Трохи солимо. Якщо у вас звичайні баклажани, залиште їх ~ на 1 годину, після промийте (щоб прибрати гіркоту).

2. Я використовувала білі, вони не гірчать. Вирізану частину баклажанів, помідорів і філе нарізаємо кубиками, змішуємо, додаємо спеції, сметану, трохи солі. Перемішуємо. Фаршируємо баклажани, викладаємо у форму для запекания.

3. Накриваємо кришкою або фольгою, запікаємо при 180 гр ~45 хв (до м’якості!). Знімаємо кришку/фольгу, посипаємо сиром і повертаємо в духовку до розплавлення. З’їдається вмить до останнього шматочка 🤩

Відео рецепт 👇