Соковита куряча грудка на грилі на вогні простий рецепт.
Інгредієнти
Куряча грудка 4 шт
Цибуля шалот 4 шт дрібні (можна звичайний лук)
Часник 🧄 3 зуб
Чорний мелений перець 1/3 ч. л
Яблучний сік 250 мл
Сіль (за бажанням)
Соус BBQ 2 ст. л (барбекю)
Соковита куряча грудка на грилі на вогні покроковий рецепт
1. Грудки маринуємо мінімум 2 години в холодильнику, я залишав на ніч. Грудки я не солив мені було достатньо спецій від соусу BBQ.
2. На грилі готуємо 12-14 хвилин, температура приблизно 200-204°. Робимо смужки по 2 хвилини з презентабельною боку, повертаючи грудки на 90°.
3. Потім змащуємо соусом BBQ і перевертаємо на інший бік, і також змащуємо соусом.
Відео рецепт 👇