Пасти з томатами у власному соку і ковбасою

Якщо ви любите гостреньке 🌶, то ндуйю вам треба запам’ятати і обов’язково спробувати! У ндуйи м’яка консистенція, її можна намазати на брускетту хрусткий хліб або ж приготувати дуже смачний соус до пасти. Зберігайте рецепт!

Інгредієнти

на 2 порції:

• 200г спагетті
• 40г ндуйи
• 200г томатів у власному соку
• маленька червона цибулина
• сіль
• оливкова олія

Пасти з томатами у власному соку і ковбасою покроковий рецепт

1. Цибулину дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії. Додати до цибулі ндуйю і половину ополоника окропу, розчинити ндуйю.

2. Додати томати у власному соку, посолити. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою 15 минут.
3. Пасту відварити до стану «аль денте». Додати пасту до соусу і перемешать.