Мясо свинини шматками в рукаві для запікання духовці

Як зробити смачне М’ясо свинини шматками в рукаві для запікання духовці рецепт простий.

Інгредієнти

◾️М’ясо будь-яке, я використовувала свинину. Приблизно 1,5 кг⠀
◾️Приправа для шашлику⠀
◾️сіль⠀
◾️рослинна олія⠀
◾️4 великих цибулини (кількість лука по-своєму смаку, чим більше-тим смачніше) ⠀
Для маринаду лука ⠀
◾️оцет 6%- 100 мл або 80 мл 9%⠀
◾️гаряча вода ⠀
Можна додати цукор, сіль по 1 ч. л, але це не обов’язково. ⠀

М’ясо свинини шматками в рукаві для запікання духовці покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати оцет і воду, щоб покрила весь цибулю. Залишаємо маринуватися мінімум на годину⠀ М’ясо маринуємо в приправах для шашлику, додаємо сіль за смаком і трохи рослинного масла. Все добре перемішуємо і залишаємо маринуватися також мінімум на годину. ⠀ ⠀

2. Зливаємо оцет з лука і відправляємо в рукав для запікання. Це буде «подушкою» для м’яса.⠀ Зверху м’ясо, зав’язуємо рукав. Робимо пару проколів в рукаві і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, режим верх/низ, на пару годин.⠀

3. Час залежить від потужності духовки, розміру шматочків м’яса і типу м’яса. ⠀ ⠀ Смачне м’ясо з цибулею і підливою готово ❤️⠀

Відео рецепт 👇