Запечена картопля з грибами, куркою та сиром у вершках в духовці

Ну просто пальчики оближеш! Запечена картопля з грибами, куркою та сиром у вершках в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Курячі стегенця
Картоплю
Спеції: паприка, сухий часник, сіль і перець
Печериці
Вершки 200 мл у мене пармалант 23%
Сир у мене сулугуні
Спеції (для соусу: сухий часник і петрушка

Запечена картопля з грибами, куркою та сиром у вершках в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю ріжемо тонкими кружечками, приправляємо спеціями і трохи олією. Курку маринуємо як подобається, у мене паприка, сухий часник, сіль і перець і трохи масла.

2. Запікаємо при 180 гр. 40 хв. Паралельно смажимо цибулю та гриби 5 хв., додаємо вершки, тушкуємо 5 хв. на невеликому вогні + спеції у мене кріп і петрушка сушена, сіль і перец.

3. Курку і картоплю поливаємо соусом з грибів, посипаємо сиром і запікаємо ще 5 хв., щоб сир красиво расплавился.

Відео рецепт 👇