Энчиладос з куркою

Як зробити Энчиладос з куркою рецепт простий🌯 Аррива! Ми продовжуємо серію страв, здатних пробудити вашого внутрішнього дракошу👹 Дістаємо маракаси, включаємо веселу музику: час привнести яскравих фарб у цей моноцветовое час року. Кажуть🤔, жителі півночі розрізняють 200 відтінків снігу. Для мене їх 3: брудний, чистий і той, який не можна їсти, як казала мама🙃

Це все зрозуміло, але що це за звір такий і як його їсти🤓? — запитає читач. А це, други мої, запечені в гострому томатному соусі коржі з курито, сиром і сметаною. Хай вибачать мене знавці регіону вирощування агави за можливі неточності у рецепті😋

Інгредієнти

На 2-3 порції
— 400 г банку подрібнених помідорів
— 200 г подрібненою готової курки
— 200 мл курячого бульйону
— 200 г тертого сиру, наприклад, чеддеру
— 100 г сметани
— 5-6 кукурудзяних коржів для фахітос
— ½ чайної ложки меленого кмину
— невеликий пучок кінзи
— консервовані перці чіпотле в соусі адобо, легким рухом руки змінюємо цей рідкоземельний інгредієнт на будь-гострий соус, наприклад на tabasco
— оливкова олія
— щіпка солі
— авокадо і червоний лук для топінгів
— прямокутна форма для випічки

Энчиладос з куркою покроковий рецепт

1. Поставте великий сотейник на середній вогонь, влийте помідори і курячий бульйон, додайте листя кінзи, гострий перець або соус і спеції, перемішайте, доведіть до кипіння, знизьте вогонь до мінімуму і тримайте 10-15 хвилин до загустіння. Зніміть з вогню, додайте сіль, перемішайте. Змастіть форму для випічки маслом.
2. Змішайте в окремій мисці курку зі сметаною і половиною сиру. На кожну корж викладіть сметанного курито. Поверніть коржі в щільні трубочки, викладіть у форму, полийте зверху соусом і присипте залишилися сыром.

3. Відправте в розігріту до 180 г духовку і тримайте до тих пір, поки соус не почне кипіти, а сир не стане золотистим. Дістаньте, розкладіть по тарілках, додати поросяти, ягняти цибулю і авокадо в якості топингов.