Тушкована капуста з морквою і з куркою

Смачна капуста з курячими крильцями. Тушкована капуста з морквою і з куркою простий рецепт.

Інгредієнти

Капуста 1,6 кг
Курячі крильця 800 р
Цибулю 100 р
Часник 20 р
Олію вершкове 30 р
Масло рослинне 20 р
Чебрець 2 гілочки (можна сухий)
Морква 250 г
Томатна паста 2 ст. л.
Паприка, куркума, сіль, перець за смаком

Тушкована капуста з морквою і з куркою покроковий рецепт

1. В сковороді з додаванням рослинної олії обсмажуємо крильця до золотистого кольору, сіль, перець, куркуму і паприку додаємо за смаком. Прибираємо крильця в бік і в цій же сковороді з додаванням вершкового масла обсмажуємо до золотистого кольору цибулю та часник. Додаємо трохи чебрецю і натерту морковь.

2. Томатну пасту перед тим, як змішувати з продуктами в сковороді, необхідно трохи прижарить, так наша страва не стане кислим. Так само можна додати трохи свіжих томатів, гарненько выпариваем жидкость.

3. Додаємо капусту і вливаємо 100 мл окропу, готуємо, помішуючи, кілька хвилин. Сіль додаємо за смаком. Викладаємо курячі крильця назад в сковороду і накриваємо сковороду кришкою. Тушкуємо близько 40 хвилин на середньо-слабкому огне.

Відео рецепт 👇