Як смачно приготувати курячі шлунки з цибулею та морквою на сковороді

Як смачно приготувати курячі шлунки з цибулею та морквою на сковороді простий рецепт домашній. МІЙ ЧОЛОВІК ПРОСИТЬ ГОТУВАТИ ЦЕЙ ВЕЧЕРЯ 3 РАЗИ В ТИЖДЕНЬ 🔥 Смачний рецепт курячих шлунків.

Інгредієнти

Курячі шлунки – 800 р
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Спеції для курки – 1/2 ч. л.
Чорний перець
Сіль
Рослинна олія – 50 мл
Вода – 100 мл

Як смачно приготувати курячі шлунки з цибулею та морквою на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі шлунки добре промити і нарізати на шматочки. Обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву і готувати до мягкости.

2. Додати шлунки, смажити 8-10 хвилин. Додати сіль, чорний перець, приправу для курки, налити 100 мл воды.

3. Тушкувати на мінімальному вогні 1,5 години. Мммм, як смачно. Приємного апетиту і до зустрічі в нових рецептах.

Відео рецепт 👇