Макарони конкильони з фаршем в духовці

Сьогодні готуємо конкильони з фаршем. Дуже смачне і ситне блюдо! 😋 Макарони конкильони з фаршем в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

– макарони черепашки 250 гр
– фарш яловичий 500 гр
– цибуля ріпчаста 2 шт
– помідори 3-4 шт.
– сметана 2 ст. л
– вода 50 мл
– сир моцарела 200 гр
– сіль, перець, улюблені спеції – зелень

Макарони конкильони з фаршем в духовці покроковий рецепт

1. Черепашки відварити до готовності. Ріпчасту цибулю обсмажити на маслі, потім до цибулі додати фарш, трохи води, сіль, перець, улюблені спеції, все перемішати і згасити під крышкой.

2. Готуємо соус. Перетираємо кілька помідорів, до помідорів додаємо 2 ст. л сметани, сіль, перець, прованські трави і перемішуємо. Черепашки заповнюємо фаршем, потім перекладаємо їх у форму для выпекания.

3. Зверху поливаємо томато-часниковим соусом і натертим сиром. Відправляємо в духовку при t 200 g на 10-15 хв. При подачі посипати зеленню. Всім приємного апетиту! 😘

Відео рецепт 👇