Хрустка картопля по селянськи з скоринкою на сковороді в маслі

Хрустка картопля по селянськи з скоринкою на сковороді в олії простий рецепт.

Інгредієнти

Картопля 800 гр.
Кукурудзяний крохмаль 20 гр.
Масло для смаження
Сіль 0,5 ч. л.

Хрустка картопля по селянськи з скоринкою на сковороді в олії покроковий рецепт

1. Картоплю нарізати часточками і зварити в киплячій воді 6 минут.

2. Обваляти в кукурудзяному крохмалі і обсмажити в олії на середньому вогні близько 5 хвилин. Картопля залишиться бледной.

3. Остудити часточки на серветці і знову обсмажити на сильному вогні до максимального хрускоту!

Відео рецепт 👇