Паста з буряком і сиром

Паста з буряком і сиром простий рецепт.

Інгредієнти

Макарони твердих сортів пшениці – 100 гр
Буряк варена – 150 гр
Сир сирний – 100 гр
Часник – 1 зубчик
Моцарелла в розсолі – 100 гр
Оливкова олія – 1 ст. л
Сіль і спеції за смаком

Паста з буряком і сиром покроковий рецепт

1. Макарони відварити, до стану альденте. Варену буряк порізати на кубики, помістити в склянку для подгрудного блендера.
2. Потім додати сирний сир, оливкова олія, часник, сіль, спеції і пробити блендером до однорідної консистенции.
3. До відварених макаронів викласти суміш буряків та кисломолочного сиру, перемішати. Викласти в тарілку, зверху викласти сир моцарелла шматочками (можна порізати або порвати), за бажанням прикрасити зеленью.