ліниві Голубці з капустою, фаршем, рисом та морквою

Як зробити Голубці ліниві з капустою, фаршем, рисом та морквою простий рецепт. Обов’язково спробуйте такі голубці, я впевнена, сподобається навіть тим, хто не любить капусту.

Інгредієнти

ГОЛУБЦІ
Яловичий фарш – 1кг
Капуста – 500г
Цибуля – 3 середніх (250г)
Морква – 2шт (200г)
Рис відварний – 350г (рис 120г+250г води)
Кінза
Часник – 4 зубчики
сванская Сіль, спеції – паприка, коріандр, чорний перець

ПІДЛИВА
Цибуля – 1шт
Морква – 1шт
Сметана – 300г
Вода – 200мл
Кетчуп або томатна паста – 200г
Рослинна олія

ліниві Голубці з капустою, фаршем, рисом та морквою покроковий рецепт

1. В миску, додаємо яловичий Фарш, дрібно нарізану цибулю, дрібно межу морква, підлозі відварений рис, дрібно нарізану капусту, солимо й додаємо спеції, січену зелень (кінза) і тертий часник. Все добре перемешиваем.

2. Для соусу. На сковорідці обсмажуємо цибулю з морквою на олії, сіль їм додаємо трохи спецій і вливаємо сметану з томатною пастою або кетчупом, додаємо трохи води, тушкуємо пару хвилин, все кипить і готово.

3. Форму змащуємо рослинним маслом і формуємо голубці, викладаємо форму і поливаємо соусом, відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180° на 40 – 50 минут.

4. Подаємо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!