Мясо яловичини з овочами по-китайськи на сковороді

Як смачно зробити М’ясо яловичини з овочами по-китайськи на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я обожнюю китайську кухню, а ось мій чоловік не любить. Але сьогодні цю яловичину їли всі і просили добавки 😉

Інгредієнти

🥩 500 гр. яловичини
🌽 3 ст. л. кукурудзяного крохмалю
🥦 суцвіття брокколі
🥕 невелика морква
🧄 пара зубчиків часнику
соєвий соус
🍬 ложка цукру
🌻 рослинне або кунжутне масло для смаження

М’ясо яловичини з овочами по-китайськи на сковороді покроковий рецепт

1. Яловичину нарізати соломкою, обваляти в крохмалі (2 ложки) і гарненько обсмажити з усіх сторон.
2. Далі додаємо часник, соєвий соус, цукор, ложку крохмалю (заздалегідь змішайте з водою, щоб не зім’яв) і 200-250 мл воды.
3. зменшуємо Вогонь на плиті. Брокколі і моркву обдайте окропом і додайте в сковороду, перемішайте і накрийте кришкою на 5 минут.

4. Ваше блюдо готове, краще подавати з рисом. Можна прикрасити насінням кунжуту, буде дуже колоритно.