Як смачно зробити Рагу з курки з овочами і картоплею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я часто кажу, що не їм то що готую. Спойлер: блюдо на відео – точно входить в топ 3 моїх улюблених. І це правда, я звикла до того, що на кухні завжди є щось смачненьке і мене вже не тягне. Але ось від цієї страви я не можу відірватися, таке спекотне готує моя мама і я настійно рекомендую приготувати це блюдо.
Інгредієнти
700 гр філе стегна індички або курки
2 морквини
500 гр картоплі
100 мл курячого бульйону
*можна замінити водою, але буде не так насичено само собою
2 цибулини
пучок кропу
Рагу з курки з овочами і картоплею на сковороді покроковий рецепт
1. Філе стегна нарізаємо на невеликі шматочки. Моркву натираємо на тертці. Картоплю нарізаємо на невеликі кубики. Цибулю дрібно нарізаємо (або подрібнюємо в блендері). На великій кількості рослинної олії обсмажуємо цибулю і морковь.
2. На окремій сковороді обсмажуємо курочку/індичку. *можна обсмажувати на тій же сковороді разом з морквою і цибулею. До м’яса додаємо сіль, перець і спеції. Обсмажуємо до «майже» готовності (коли залишається 2-3 хвилини до готовності). ⠀
3. Або додаємо курку до морквині (або вона вже там), далі додаємо картоплю і бульйон. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо спекотне 15 хвилин на середньому вогні. В кінці додаємо кріп і намагаємося не захлинутися слиною. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇