Стейк рибай з картоплею і грибами

Стейк рибай з картоплею і грибами простий рецепт. Друзі, всім привіт! Спасибі, що дивіться мої ролики. Це експериментальний випуск і я сподіваюся, що він вам сподобається🤩 Цим роликом хочу порадувати ваші очі і підняти вам настрій, ви тільки подивіться, як багато білок зібралося навколо мене, вони супроводжували протягом всієї зйомки🐿

Інгредієнти

•Стейк рибай – 1 шт.
•Бейбі картопля – 250 р.
•Гриби гливи – 200 р.
•Яйце – 1 шт.
•Гострий перець – 1 шт.
•Цибуля червоний – 1/2 шт.
•Розмарин – 2 гілочки
•Цибуля зелена – 50 г
•Часник – 2 зубчики
•Вершкове масло – 50 р.
•Оливкова олія – 2 ст. л.
•Копчена паприка – 1 ч. л.
•Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
•Свежемолтый перець – 1 ч. л.
•Сіль – за смаком.

Стейк рибай з картоплею і грибами покроковий рецепт

1. Наріжемо бейбі картоплю навпіл приправимо спеціями і заправити оливковою олією, після чого обсмажуємо 5-7 хвилин на помірному вогні. Гриби наріжемо на невеликі шматочки і додайте до картоплі, обсмажуємо ще 8-10 хвилин і викладаємо в миску.

2. Стейк змастимо оливковою олією і викладемо на розпечену сковорідку, обсмажуємо з одного боку 2.5 хвилини і перевертаємо, відразу ж додамо вершкове масло, червоний цибулю, гострий перець і гілочки розмарину і обсмажуємо все разом ще 2.5 минуты.

3. В процесі обсмажування намагайтеся поливати стейк розтопленим маслом, можете зробити це завдяки гілочок розмарину. Дістаємо стейк і даємо відпочити 5-7 хвилин. Розіб’ємо однієї Яйце на сковорідку і приготуємо яєчню, смажимо на вершковому масле.

Відео рецепт 👇