Картопляні галушки ньоккі

Як зробити картопляні галушки ньоккі рецепт простий. Дуже швидко, дуже смачно приготувати зможе кожен. Подаються вони з різними соусами, сьогодні робимо в томатно-перцевому соусі. Маленька прохання, хто зберігає рецепт собі в закладки, ставте лайк, будь коментар, улюблений смайл. Щоб я бачив тих, кому подобається те, що я роблю. Вам не важко, мені дуже приємно поїхали☺️

Інгредієнти

🥔картоплі -700г
🍚борошно -1.5 ст. л.
🥚яйце куряче-1шт.
🥫1 б.томатів пілаті/свіжі бланшир 350-400г
🍀базилік свіжий
🍥цукор 1ч.л
🌰мускатний горіх -1 р
🧄часник -1-2зуб.
🧅лук фіолетовий-1/2шт.
🍋лимон(цедра)-1/2 шт
🌶перець чилі або табаско
болгарський перець (червоний)-1шт.
🥓бекон сирокопчений — 3-4слайса
🧀сир(пармезан)-1ст.л.
🍶оливкова олія-30мл
🍶вино сухе біле-60мл
🧂сіль, перець за смаком

Картопляні галушки ньоккі покроковий рецепт

1. картоплю Запікаємо до готовності, очистити від шкірки і пропускаємо через прес або як я перетираємо через сито. Додаємо в борошно пюре, 1 ч. л. пармезану, сіль, яйце і формуємо ньоккі з допомогою виделки (можна і без).
2. Варимо в киплячій підсоленій воді 2-3 хв. Робимо соус: На сковорідці обсмажуємо цибулю, додаємо бекон, часник. Як тільки цибулю і бекон позолотиться додаємо томати, потім болгарський перець, цедру лимона, базилік, вино, мускатний горіх, чилі, цукор, сіль і перец.
3. Тушкуємо 10 хвилин і блендерим (я не перебивав, мені подобається така текстура). Зверху готового страви посипаємо залишилися пармезаном