Хрустка курка в соусі теріякі на сковороді

Хрустка курка в соусі теріякі на сковороді з кунжутом і зеленою цибулею 💥 Швидше зберігайте рецепт і читайте текст до посту, там розказую як выиграмь шикарну жаровню від мого улюбленого бренду посуду.

Інгредієнти

■350 г курячої грудки⠀
■ сіль, перець⠀
■ 2-3 зубчики часнику⠀
■ зелений лук⠀
■ кунжут⠀

Тісто:⠀
■ 40 г кукурудзяного крохмалю⠀
■ 60 г рисового борошна⠀
■ щіпка солі⠀
■ вода⠀

Соус:⠀
■ 1,5 ст л соєвого соусу⠀
■ 1 ст л кетчупу⠀
■ 2 ст л цукру⠀
■ 2-3 зубчики часнику⠀
■ перець чилі за смаком⠀

Хрустка курка в соусі теріякі на сковороді покроковий рецепт

1. Курку нарізати кубиками, додати сіль, перець, подрібнений часник. У мисці змішати крохмаль, рисову муку, сіль, додати воду, щоб була консистенція кляру. Додати курку, добре перемешать.

2. Обсмажити на олії з двох сторін і зняти на серветку, щоб стік зайвий жир. ⠀ ⠀

3. Змішати всі інгредієнти для соусу, відправити в сковороду, додати курку, перемішати, готувати ще пару хвилин, потім посипати зеленою цибулею і кунжутом. ⠀

4. Приємного апетиту! ⠀

Відео рецепт 👇